onsdag 2 december 2009

Onsdag

Oj vad tiden går snabbt nu alltså.. Var juh nyss fredag.. Fy va roligt jag hade men det var lite synd att vi var tvungna att gå hemifrån så tidigt eftersom att man just hade börjat komma igång med singstaret =) Men det var riktigt trevligt på kalles oxå.. Var dock lite konstigt när man kom dit och det bara var en massa tjejer där, hör juh verkligen inte till vanligheten.. Samtidigit så hade man hur mycket plats som helst på dansgolvet och det e juh verkligen sköönt.. :D På lördagen blev det bara en massa slöande.. det var riktigt skönt att man ändå hade hela helgen kvar fastän man festade 1 dag.. Man måste juh nästa börja gå ut enbart på fredagar =) Inte nu för att det händer så himla ofta att man går ut övht.. I söndags blev det julpyntning hela dagen men man han juh oxå med att fara iväg på skyltsöndan så barnen fick träffa tomten en sväng.. Blev väldigt spännande för dom små och Saga ville då absolut INTE sitta i tomtens knä.. Det kan man juh iofs förstå jag skulle inte heller vilja sitta i nån gammal okänd gubbes knä.. Sen hade vi bjudit hem B´s mamma å hans bror på middag så det blev inbakad fläskfilé med gratäng, riktigt smarrigt faktiskt!!
Måndan gick i vaccinets tecken.. Var och skulle vaccinera dom små men det slutade med att både jag å min syster fick vaccinet oxå.. Det hade jag juh inte riktigt räknat med men det var juh sköönt att det gick att ta samtidigt för annars hade det väll aldrig blivit av.. Det gick då jättebra med dom små.. Blev lite gråt men det var inte mycke.. Hade räknat med ett jäkla liv men det gick väldigt smidigt..

Nu sitter man på jobbet och slutar inte förens halv 6.. Blir en lååång dag idag för dom små på dagge men dom trivs då där så det känns juh då bra det iaf.. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar